İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Gürpınar 75 Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Ekm

Okulumuzun 4-B sınıfı ile İBB Bağcılar Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na gezi düzenlenlendi. Öğrencilerimizi ağırlayan kurumumuza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi tarafından okulumuzun konferans salonunda 1. sınıf olan öğrencilerimizin velilerine yönelik uyum semineri düzenlenmiştir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Ayşe ÇETİN 3- C sınıfı eTwining proje kapsamında akran zorbaligini anlatan karikatür çizimini web2.00 araclarindan toonytool kullanarak öğrenciler kendileri yapmışlardır

Haz

Ayşe ÇETİN Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 3-C sınıfıZorba Olma Kanka ol eTwining projesi kapsaminda akran zorbaligi ile ilgili istasyon Tekniği kullanilarak şiir , hikaye , resim ve afiş calismasini işbirliği içinde yapmışlardır .

Haz

Math With Games projemiz bitti . Öğretmenimiz katılım belgesi öğrenciler sertifikalarını aldı.

Haz

Yürütmekte olduğum E  twinning projesi "Kelime Avcıları İş Başında " nın ortaya çıkmasına ilham kaynağı olan "Uzaya Giden Tren" kitabının yazarı Mert Arık ile gerçekleştirilen söyleşiye 2-D sınıfı olarak 10 Haziran Cumartesi akşamı katıldık. Çok keyifli bir söyleşiydi.Yazarımızın son kitabı olan " Çantamdan Fil Çıktı" hakkında da merak ettiklerimizi sorduk

May

Etkinliklerle projemize devam ediyoruz son haftalarda eğlenerek öğrenmeye devam (Math with Games)

May

Okulumuzun içinde bulunduğu Math with Games e -Twining projemizin aylık webinarı yapılmıştır.

Mrt

e Twining platformunda kabul edilen Oyunlarla Matematik projesinin  sürecine  4F sınıf öğretmeni ve öğrencileri etkinliklerle başlamıştır,Gürpınar 75. yıl cumhuriyet ilkokulu olarak okulumuzu temsilen 2. Webinarımızıda yapmış bulunmaktayız .

Şbt

Ülkemizde yaşanmış olan deprem afeti sebebiyle bakanlığımızca hazırlanan psikososyal destek programı kapsamında okulumuz psikolojik danışmanı Gizem ASLANTEKİN tarafından 20.02.2023 tarihinde öğretmenlerimize eğitim düzenlenmiştir.

Şbt

"Kelime Avcıları İş Başında " E-Twinnig projesi başladı.Projenin ilk toplantısı gerçekleştirildi.Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu ndan 2-D sınıf öğretmeni projeye dahil oldu